έργα >σε εξέλιξη
Περιγραφή Έργου

Το κτήμα Παλαίπυργος είναι κοντά (1,8χλμ) στο χωριό Άγιος Νικόλαος, στην χερσόνησο Σιθωνία της Χαλκιδικής, σε μία περιοχή ήσυχη και ασφαλή, εύκολα προσβάσιμη από τρείς διαφορετικούς κεντρικούς δρόμους, μια ώρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Η περιοχή διακρίνεται για τη φυσική ομορφιά της και την αραιή κατοίκηση της, αφού πλέον έχει ανακηρυχθεί προστατευόμενη περιοχή, καθότι εντάχθηκε στο ευρωπαϊκό οικολογικό δίκτυο Natura 2000.

Το κτήμα Παλαίπυργος βρίσκεται σε λόφο με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στη χερσόνησο του Αγίου Όρους. Έχει εξαιρετικό μικροκλίμα και νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Απέχει 1,2χλμ από την παραλία και 1,9 χλμ από το παραδοσιακό ψαροχώρι Όρμος Παναγίας που αποτελεί ένα φυσικό λιμανάκι με νέα μαρίνα 100 σκαφών.

Το οργανωμένο συγκρότημα συνολικής έκτασης οκτώ στρεμμάτων περιλαμβάνει δέκα κατοικίες από 72 έως 145μ. Το συγκρότημα διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής με σύγχρονο σχεδιασμό όπου δίνουν ιδιαίτερο τόνο η πέτρα Λακώματος και το ξύλο. Έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην αρχιτεκτονική μελέτη, ώστε η κάθε κατοικία να έχει την μεγίστη δυνατή αυτονομία και ιδιωτικότητα. Κάθε κατοικία έχει αυτόνομο κήπο από 350-1.000 μ2.

Κάθε κατοικία παραδίδεται έτοιμη για οίκηση χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα έξοδα από τον πελάτη για την ολοκλήρωση της. Οι κατοικίες παραδίδονται πλήρως εξοπλισμένες με κουζίνα, ντουλάπες, σύστημα ψύξης-θέρμανσης, συναγερμού. Κατόπιν συμφωνίας η κατοικία σας δύναται να παραδοθεί πλήρως επιπλωμένη με όλες τις απαραίτητες μικροσυσκευές και είδη σπιτιού.

Το συγκρότημα κατοικιών προμηθεύεται νερό από το δίκτυο του Αγ. Νικολάου χάρη στο νέο σύγχρονο δίκτυο από σωλήνες πολυαιθυλενίου που σχεδίασε και κατασκεύασε η εταιρία EF Construction.
Στο σύγχρονο δίκτυο νερού μήκους 5χλμ που κατασκεύασε το 2008 η EF Construction έχουν συνδεθεί μέχρι σήμερα 60 κατοικίες που προμηθεύονται πλέον πόσιμο νερό από το κεντρικό δίκτυο της περιοχής και έχει τις προδιαγραφές για να εξυπηρετήσει επιπλέον 250 κατοικίες.

Η αποχέτευση κάθε κατοικίας είναι συνδεδεμένη με σύστημα βιολογικού καθαρισμού υδάτων, που παρέχει τη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης του επεξεργασμένου νερού για πότισμα των κήπων. Έτσι εσείς εξοικονομείτε νερό για τη συντήρηση των μεγάλων κήπων και τα επεξεργασμένα ύδατα και λήμματα δεν μπορούν να μολύνουν το θαλάσσιο περιβάλλον

Η EF Constuction προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη και μετά την αγορά του ακινήτου.

Οι κατοικίες έχουν εύκολη πρόσβαση στην παραλία Τρανή Αμμούδα (Λιβροχιό), μια ήσυχη καθαρή παραλία πλάτους 5χλμ με γαλαζοπράσινα νερά, ένα μικρό τμήμα της οποίας είναι οργανωμένο.

Δείτε την παραλία στα 1000 μ από το συγκρότημα κατοικιών.


Προβολή Palaipyrgos I σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Περιοχή
Παλαίπυργος
Έτος Κατασκευής
2010-2011